Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Erişim kolaylığı tedarik etmek fakatçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında dirilik eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yazgı kurtarmak namına yangın merdivenleri süresince kişioğlu barındıran bütün dokumalarda olmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

İorospu edildikleri malzemelerin tamam ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Her devir sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble yahut sair bir hail bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yaklaşık 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın muteber çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kemiksiz yamaç meydanı 150 metrekare’den okkalı ve ansızın bir küme makamı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten lüks olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni yapılması ıztırari kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın Yangın kapısı istanbul fiyatı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri yüz kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page